Persondatapolitik

Gældende for anvendelse af davidsenshop.dk, davidsen.as, alttilbyggeri.dk og elmholm.dk.

Hos Davidsens Tømmerhandel A/S ønsker vi altid at give dig en god oplevelse. Når du benytter Davidsens hjemmesider og øvrige kanaler, indsamler og behandler vi dine personoplysninger under hensyntagen til at beskytte og respektere dit privatliv. Ifølge gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger.

Hvad er persondata
Persondata er enhver information der kan relateres til en identificeret person, eller data der direkte eller indirekte kan identificere en person.

Indsamling og anvendelse af persondata
Når du anvender vores tjenester, har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller evt. levere tilpasset kommunikation og markedsføring til dig.

Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:

- gennemfører køb eller anvender Davidsens hjemmesider
- tilmelder dig og interagerer med personlige marketingmeddelelser (e-mail, SMS)
- sender en forespørgsel, laver en reklamation eller giver os feedback
- deltager i kampagner, konkurrencer eller undersøgelser.

Når du gennemfører et køb på DAVIDSENshop.dk, indsamler vi de personoplysninger der er nødvendige (navn, adresse, telefonnummer, e-mail og evt. kommentarer, som du afgiver til din ordre). Oplysningerne er nødvendige for at kunne levere ordren og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb, f.eks. ved reklamationer.

Når du bruger Davidsens hjemmesider, indsamler vi oplysninger om din adfærd på hjemmesiderne. Disse oplysninger bruger vi til statistisk analyse og forbedring af hjemmesiderne og vores services. Oplysningerne bruges også til at vise dig tilpasset og relevant indhold på vores hjemmesider, og/eller til annoncebrug på andre hjemmesider/apps som f.eks. Facebook.

Tilmelder du dig personlige marketingmeddelelser på f.eks. e-mail eller SMS, indsamler vi de oplysninger (f.eks. e-mail-adresse), som du afgiver ved tilmelding og/eller opdatering af din profil. Gennem dine handlinger på Davidsens hjemmesider og tjenester, udleder vi desuden dine præferencer og interesser. Vi indsamler også din indkøbshistorik, både online og offline. Dette bruges til tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig.

3. parter

Vi behandler dine personlige oplysninger med omhu og respekt og videregiver dem ikke til tredjeparter ud over det følgende:

  • Enheder internt i Davidsens Tømmerhandel A/S
  • Betroede samarbejdspartnere for at kunne levere varer og/eller services, som du har bestilt eller tilmeldt dig, og give dig mulighed for at holde dig orienteret om status på din ordre
  • Tredjeparter som vi har samarbejde med om f.eks. statistik, markedsføring og kundeanmeldelser, f.eks. Google Analytics, Raptor Smart Advisor og Trustpilot

Opbevaring og sletning af persondata
Personoplysninger relateret til køb opbevares i 5 år efter at købet er gennemført for at leve op til forpligtelserne i Bogføringsloven samt afhjælpning af eventuelle reklamations- eller garantisager. Personoplysninger som anvendes til at fremsende personlige marketingmeddelelser opbevares så længe aftalen består og slettes umiddelbart herefter. Du kan til enhver tid afmelde dig disse tjenester, hvorefter oplysningerne slettes. Personoplysninger relateret til skriftlige forespørgsler eller generelle henvendelser hvor der ikke er et købsforhold slettes efter 3 måneder.

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger. Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk. Hvis du ønsker at få oplyst hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen persondata@davidsen.as.

Cookies
En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer, for at kunne holde styr på hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus. Du kan læse mere om, hvilke cookies vi anvender, formålet med indsamlingen og hvordan du kan slette eller afvise dem i vores cookie politik.